東京大学医科学研究所図書室

>> 図書室新着ニュース 2019年

ホーム > 図書室新着ニュース > 2019年
前のページ / 次のページ

[医科研] 臨時休室のお知らせ (10/3) / Library Office will be closed on October 3. (2019.9.17掲載)
柏図書館での移管作業のため、図書事務室は10/3(木) 休室します。
ご不便お掛けし申し訳ございませんが、ご了承ください。

なお、図書室は通常の土日祝日と同様にご利用いただけます。
入室に際しては、以下よりご確認願います。
開室時間・利用手続き

----------------
Please be noticed that the Library Office of IMSUT will be closed on October 3.
Library (Reading room) will be available for IMSUT members who completed the necessary procedures BEFOREHAND, in the same way as usual holidays. Please see the details below.
How to use the IMSUT Library "Hours"

[医科研] 図書事務室の夏季休業について (8/13-8/14) / Library Office will be closed during IMSUT summer vacation. (2019.7.8掲載)
事務部一斉休業等につき、図書事務室も8/13(火)から8/14(水)は休室します。
ご不便お掛けし申し訳ございませんが、ご了承ください。

なお、図書室は通常の土日祝日と同様にご利用いただけます。
入室に際しては、以下よりご確認願います。
開室時間・利用手続き

----------------
Please be noticed that the Library Office of IMSUT will be closed on 13th and 14th August.

[ガイダンス] 「文献検索講習会 PubMed編」開催のお知らせ(2019.4.18掲載)
「文献検索講習会 PubMed編」を開催します。

前のページ / 次のページ

Copyright (C) 2005-2019 The Institute of Medical Science Library, the University of Tokyo. All rights reserved.